Ευρωεκλογές: Λοβέρδος και Χριστοφιλοπούλου στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ;

Ευρωεκλογές: Λοβέρδος και Χριστοφιλοπούλου στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ;

Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να δούμε τον Ανδρέα Λοβέρδο ή την Εύη Χριστοφιλοπούλου, και ίσως και τους δύο, στη λίστα υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας στις ερχόμενες ευρωεκλογές.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν έχει ακόμα δηλώσει τις προθέσεις του, αλλά δεν έχει αποκλείσει αυτήν την πιθανότητα. Επισημαίνει, ωστόσο, ότι δεν έχει επικοινωνήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με αυτό το θέμα.

Από την άλλη πλευρά, η Εύη Χριστοφιλοπούλου φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερες πιθανότητες. Είχε στενή συνεργασία με τον πρωθυπουργό όταν εκείνος ήταν υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης, και οι σχέσεις τους ήταν εξαιρετικές. Το καλοκαίρι του 2022, είχε φθάσει ένα βήμα πριν να αναλάβει τη θέση της Ανεξάρτητης Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Συνεργάτες του πρωθυπουργού εκφράζουν αντικρουόμενες απόψεις σχετικά με το εάν θα πρέπει να είναι και οι δύο υποψήφιοι στο ευρωψηφοδέλτιο. Κάποιοι πιστεύουν ότι αυτή η κίνηση θα μπορούσε να δημιουργήσει δυσκολίες, ενώ άλλοι θεωρούν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αφού οι ευρωεκλογές διεξάγονται με σταυρό και όχι με λίστες υποψηφίων.

Exit mobile version