ΗΠΑ: Τρεις Παλαιστίνιοι φοιτητές τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς κοντά στο Πανεπιστήμιο του Βερμόντ

ΗΠΑ: Τρεις Παλαιστίνιοι φοιτητές τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς κοντά στο Πανεπιστήμιο του Βερμόντ

Τρεις Παλαιστίνιοι φοιτητές δέχθηκαν πυροβολισμούς και τραυματίστηκαν κοντά στο Πανεπιστήμιο του Βερμόντ στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας. Οι δύο από τους τρεις νεαρούς, ηλικίας 20 ετών, βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση, ενώ ο τρίτος παρουσιάζει πιο σοβαρά τραύματα, όπως ανέφερε το αστυνομικό τμήμα του Μπέρλινγκτον στο Βερμόντ.

Τα θύματα επέστρεφαν από επίσκεψη στους συγγενείς τους για την Ημέρα των Ευχαριστιών και δύο από αυτούς φορούσαν την παραδοσιακή παλαιστινιακή μαντίλα.

Ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές, χτυπώντας και τους τρεις νεαρούς. Αστυνομικοί από το αστυνομικό τμήμα του Μπέρλινγκτον, το αστυνομικό τμήμα του Πανεπιστημίου του Βερμόντ και άλλες τοπικές αρχές έσπευσαν αμέσως στο σημείο.

Η αστυνομία του Μπέρλινγκτον ανακοίνωσε αργά το βράδυ του Σαββάτου ότι αστυνομικοί έλαβαν ένα τηλεφώνημα για πυροβολισμούς και όταν έφτασαν στο σημείο βρήκαν δύο τραυματίες κοντά στο πανεπιστήμιο και έναν τρίτο σε μικρή απόσταση από τους άλλους. Οι αρχές δεν αποκάλυψαν τις ταυτότητες των θυμάτων, διευκρινίζοντας μόνο ότι όλοι τους μεταφέρθηκαν στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Βερμόντ.

Ο δράστης παραμένει άγνωστος.

Exit mobile version