Μύκονος: Σοκαριστικό τροχαίο με νεκρό έναν 39χρονο οδηγό μηχανής – Συγκρούστηκε με αγελάδα

Μύκονος: Σοκαριστικό τροχαίο με νεκρό έναν 39χρονο οδηγό μηχανής - Συγκρούστηκε με αγελάδα

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (26/11) στη Μύκονο, καθώς ένας οδηγός μοτοσικλέτας έχασε τη ζωή του μετά από σύγκρουση με μια αγελάδα.

Το ατύχημα συνέβη λίγα λεπτά μετά τις 12 τα ξημερώματα, όταν, ενώ κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο Χώρας – Ανω Μεράς, συγκρούστηκε με μια αγελάδα.

Μετά τη σύγκρουση, η μοτοσικλέτα βγήκε από τον δρόμο και ο 39χρονος οδηγός έπεσε στο οδόστρωμα.

Οι ανακριτικές αρχές εξετάζουν δύο διαφορετικά σενάρια για το πώς συνέβη το τραγικό ατύχημα. Σύμφωνα με την πρώτη εκδοχή, ο 39χρονος ενδέχεται να μην είδε το κοπάδι εγκαίρως καθώς ταξίδευε στο σκοτάδι, και έτσι έπεσε πάνω του, με μια αγελάδα του επιτέθηκε και να τον τραυμάτισε με τα κέρατά της.

Η δεύτερη πιθανή εκδοχή είναι ότι ο 39χρονος αποφάσισε να κατέβει από τη μοτοσικλέτα του για να απομακρύνει το κοπάδι από τον δρόμο, και τότε η αγελάδα του επιτέθηκε.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Μυκόνου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά, δυστυχώς, δεν κατάφερε να επιβιώσει.

Η Αστυνομία της Μυκόνου διενεργεί έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος, καθώς και για τον ιδιοκτήτη της αγελάδας.

Exit mobile version