Τραγωδία στην Ηλεία: 29χρονος που είχε εξαφανιστεί βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο

Τραγωδία στην Ηλεία: 29χρονος που είχε εξαφανιστεί βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο

Με τραγικό τρόπο έλαβε τέλος το μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση του 29χρονου Άγγελου Αβντίου, το οποίο ξεκίνησε στις 29 Οκτωβρίου, όταν εξαφανίστηκε στην περιοχή του Βαρθολομιού μετά από επίσκεψη σε συγγενείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα “Πατρίς,” το πτώμα που βρέθηκε κρεμασμένο σε ένα δέντρο σε μια εξοχική κατοικία στην περιοχή της Διασποράς στην Κυλλήνη, πιθανώς ανήκει στον εξαφανισθέντα 29χρονο αλλοδαπό. Τα ρούχα και τα προσωπικά αντικείμενά του φαίνεται να επιβεβαιώνουν την ταυτότητά του, όταν συγγενείς κλήθηκαν από τις αρχές για αναγνώριση. Μια άλλη ένδειξη που επιβεβαίωσε την ταυτότητα του 29χρονου αλλοδαπού ήταν η οδοντοστοιχία του, την οποία αναγνώρισε η μητέρα του, που κλήθηκε για αναγνώριση σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή.

Το γεγονός ότι το πτώμα βρέθηκε κρεμασμένο σε ύψος περίπου τριών ή τεσσάρων μέτρων, με τα χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη με έναν λουρί, κάνει φυσικά τους αξιωματούχους της Ελληνικής Αστυνομίας να διερευνούν και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Μετά την αναγνώριση που πραγματοποίησαν οι συγγενείς του, η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας έχει διατάξει τη σύγκριση του DNA της σορούς με δείγμα από τους συγγενείς του, προκειμένου να επιβεβαιωθεί επίσημα η ταυτότητα του νεκρού.

Το πτώμα του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε σε εξοχική κατοικία το πρωί του περασμένου Σαββάτου από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος που ζει εκτός Ηλείας και απουσίαζε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, πήγε στο σπίτι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και αντιλήφθηκε αμέσως μια έντονη με τη δυσοσμία. Το πρωί της επομένης μέρας, ο ίδιος αναζήτησε από που προέρχεται η δυσοσμία και ήρθε αντιμέτωπος με ένα φρικιαστικό θέαμα, καθώς είδε σε ένα από τα δέντρα του σπιτιού κρεμασμένη τη σορό του άνδρα.

Exit mobile version