Κοζάνη: Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 26 κιλά κάνναβης – Τα μετέφεραν σε κρύπτες που είχαν κάνει σε Ι.Χ. αυτοκίνητο

Κοζάνη: Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 26 κιλά κάνναβης - Τα μετέφεραν σε κρύπτες που είχαν κάνει σε Ι.Χ. αυτοκίνητο

Αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ασφάλειας Κοζάνης εντόπισαν μια μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών που είχε εισαχθεί στην Ελλάδα μέσα σε κρύπτη που είχε διαμορφωθεί σε ΙΧ αυτοκίνητο. Η επιχείρηση αυτή εκτελέστηκε στις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης σε περιοχές της Κοζάνης και της Φλώρινας.

Μετά από στοιχεία που συγκεντρώθηκαν, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην κατοικία ενός 36χρονου Έλληνα στην πόλη της Κοζάνης, όπου βρέθηκαν 27 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 26 κιλών και 184 γραμμαρίων. Κατά τη διάρκεια της έρευνας διαπιστώθηκε ότι τα ναρκωτικά είχαν εισαχθεί στη χώρα από δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 32 και 37 ετών, το πρωί της Δευτέρας, με χρήση ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου. Στη συνέχεια, τα ναρκωτικά μεταφέρθηκαν από περιοχή της Φλώρινας στην κατοικία του 36χρονου με σκοπό τη διακίνησή τους.

Το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δύο αλλοδαποί εντοπίστηκε από την αστυνομία σε άλλη περιοχή της Φλώρινας. Κατά την έρευνα του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι είχαν διαμορφώσει ειδικές κρύπτες μέσα στο αυτοκίνητο, όπου είχαν κρύψει την ποσότητα των ναρκωτικών. Το όχημα κατασχέθηκε, ενώ οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για εισαγωγή, απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών στη χώρα.

Exit mobile version