Νίκος Ανδρουλάκης: Επίσκεψη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου

Νίκος Ανδρουλάκης: Επίσκεψη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, πραγματοποίησε χθες μια σημαντική συνάντηση με τη διοίκηση, τα μέλη της επιτροπής γιατρών και το προσωπικό του Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα προβλήματα και τις ανάγκες που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Ανδρουλάκης ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στο νοσοκομείο, κυρίως μετά την πρόσφατη επίσκεψη του υπουργού Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Στη συνέχεια, κατέστησε σαφές ότι η επένδυση στη δημόσια υγεία είναι απαραίτητη για τη δημιουργία μιας ανθρώπινης και δίκαιης κοινωνίας.

Ο κ. Ανδρουλάκης επίσης συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, επισημαίνοντας την ανάγκη αύξησης των μισθών και της προσφοράς κινήτρων για ειδικότητες που έχουν εκλείψει από τα νοσοκομεία, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνεχείς αναβολές χειρουργείων.

Τέλος, επισήμανε τη σημασία της ανανέωσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας και την ανάγκη αντιμετώπισης του υψηλού κόστους ιδιωτικών δαπανών υγείας στη χώρα.

Exit mobile version