Ισπανία: Ελικόπτερο συνετρίβη στον Περιφερειακό της Μαδρίτης

Ισπανία: Ελικόπτερο συνετρίβη στον Περιφερειακό της Μαδρίτης

Χθες, Παρασκευή 1/12, σημειώθηκε ένα αεροπορικό ατύχημα με την πτώση ελικοπτέρου στον Περιφερειακό δρόμο της Μαδρίτης, όπως ανακοίνωσε το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων Efe.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν από την εφημερίδα El Mundo, υπήρξαν ελαφρά τραυματίες από το ατύχημα. Ωστόσο, το ΑΒC Madrid ανέφερε ότι δύο μέλη του πληρώματος του ελικοπτέρου τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Ειδικότερα, ένα από τα άτομα κατάφερε να βγει από το ελικόπτερο με ελαφρύ τραύμα στο κεφάλι, ενώ το άλλο χρειάστηκε βοήθεια από τις ομάδες διάσωσης καθώς είχε υποστεί κάταγμα μηριαίου οστού.

Επιπλέον, ένα τρίτο άτομο, ο οδηγός ενός οχήματος που βρισκόταν στην περιοχή, τραυματίστηκε ελαφρά και αναφέρεται ότι τραυματίστηκε από σπασμένα τζάμια.

Το ελικόπτερο είχε λάβει μέρος στην έκθεση European Rotors που διεξήχθη στην Μαδρίτη και συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του. Η Αστυνομία διέκοψε προσωρινά την κυκλοφορία στον Περιφερειακό δρόμο για λόγους ασφαλείας και την αποκατέστησε μετά την απομάκρυνση του ελικοπτέρου.

Exit mobile version