Λάρισα: Προσποιήθηκαν τους τεχνικούς της ΔΕΗ και «ξάφρισαν» δυο γυναίκες

Λάρισα: Προσποιήθηκαν τους τεχνικούς της ΔΕΗ και «ξάφρισαν» δυο γυναίκες

Τα δυο άτομα που προσποιήθηκαν τεχνικούς της ΔΕΗ και εμπλέκονται σε δύο περιστατικά κλοπής το πρωί της 13ης Αυγούστου στη Λάρισα, τελικά εντοπίστηκαν και ταυτοποιήθηκαν από τις αρχές. Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες των περιστατικών και αναζητά πληροφορίες για τους συνεργούς τους, που παραμένουν άγνωστοι.

Οι δράστες πλησίασαν το σπίτι της πρώτης γυναίκας με ένα αυτοκίνητο και παριστάνοντας τους τεχνικούς της ΔΕΗ, την έπεισαν να τους επιτρέψει να ελέγξουν τον ηλεκτρικό πίνακα. Όμως, μόλις μπήκαν στο σπίτι, την απομόνωσαν σε ένα δωμάτιο, ενώ άρπαξαν τις οικονομίες της 2.000 ευρώ και διάφορα κοσμήματα, συμπεριλαμβανομένων μιας βέρας και ενός δαχτυλιδιού. Στη συνέχεια, έφυγαν από το σπίτι και εξαφανίστηκαν.

Λίγο πριν, προσπάθησαν να κάνουν το ίδια και κατά μιας δεύτερης γυναίκας, η οποία όμως κατάλαβε τις προθέσεις τους και δεν τους επέτρεψε να μπουν στο σπίτι της.

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Παράλληλα, η Ασφάλεια ερευνά τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Exit mobile version