Ναύπακτος: 13χρονοι μαθητές διακινούσαν ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες συμμαθητριών τους

Ναύπακτος: 13χρονοι μαθητές διακινούσαν ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες συμμαθητριών τους

Αναστάτωση προκλήθηκε σε Γυμνάσιο της Ναυπάκτου λόγω δύο 13χρονων μαθητών, οι οποίοι διακινούσαν πλαστές γυμνές φωτογραφίες των συμμαθητριών τους.

Ο διευθυντής του σχολείου κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, αναφέροντας ότι ένας 13χρονος μαθητής της Β’ Τάξης Γυμνασίου είχε δημιουργήσει ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες των συμμαθητριών του και τις μοιράζονταν με άλλους μαθητές.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, ο πατέρας μιας ανήλικης μαθήτριας προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε ότι ο συγκεκριμένος νεαρός και ένας ακόμη συμμαθητής της κόρης του, χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή στο κινητό, είχαν δημιουργήσει γυμνές φωτογραφίες πολλών ανήλικων μαθητριών του σχολείου, μεταξύ των οποίων και της 13χρονης κόρης του.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα, οι δύο κατηγορούμενοι 13χρονοι χρησιμοποίησαν μια συγκεκριμένη εφαρμογή στο διαδίκτυο για να δημιουργήσουν αυτές τις φωτογραφίες και να τις μοιραστούν με άλλους.

Επιπλέον, ανακάλυψαν ότι ο πρώτος 13χρονος ήταν μέλος σε ένα ιδιωτικό γκρουπ στην εφαρμογή “TELEGRAM”, όπου διακινούνταν πορνογραφικό υλικό με ανήλικα κορίτσια και γυναίκες.

Κατά την έρευνα του σπιτιού του πρώτου 13χρονου, συνελήφθησαν και οι γονείς του, και κατασχέθηκε το κινητό του τηλέφωνο. Στη συνέχεια, προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα ο δεύτερος 13χρονος και οι γονείς του, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, και κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνό του.

Έχουν σχηματιστεί δικογραφία κατά των έξι συλληφθέντων για τα αδικήματα της Προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, Πορνογραφίας ανηλίκων, Παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου, Εκδικητικής πορνογραφίας κλπ.

Exit mobile version