Ο καιρός σήμερα, Σάββατο 2/12/2023

Ο καιρός σήμερα, Σάββατο 2/12/2023

Για σήμερα, Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις που μπορεί να αυξηθούν προσωρινά. Σε ορισμένες περιοχές της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς, του Ιονίου, των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου και της Θράκης, ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές. Τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τοπικά και ενδέχεται να σχηματιστεί ομίχλη, κυρίως στα ηπειρωτικά. Η ατμοσφαιρική κυκλοφορία μπορεί να ευνοήσει τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική, κυρίως στα δυτικά και νότια τμήματα της χώρας.

Η θερμοκρασία, αναμένεται να κυμανθεί ως εξής:

Οι άνεμοι στο Αιγαίο αναμένεται να πνέουν μέτριοι έως ισχυροί από νότιες κατευθύνσεις με ένταση 5-6 μποφόρ. Στο Ιόνιο, οι άνεμοι θα είναι μέτριοι, 4-5 μποφόρ, από νοτιοανατολικές διευθύνσεις, με τοπικά ισχυρούς, φτάνοντας τα 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις και πρόσκαιρα αυξημένα ποσοστά υγρασίας τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περιορισμένη ορατότητα σε ορισμένες περιοχές της περιοχής. Όσον αφορά τη θερμοκρασία στην Αττική, αναμένεται να κυμανθεί από 12°C έως 20°C.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αλλά κατά τόπους η ορατότητα μπορεί να είναι περιορισμένη, ειδικά τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία, αναμένεται να κυμανθεί από 11°C έως 19°C. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις, και πρόσκαιρα μέχρι 4 μποφόρ.

Exit mobile version