Χαλκίδα – Λήστεψαν ζευγάρι ηλικιωμένων – Χαράκωσαν στο πρόσωπο την 86χρονη σύζυγο – τους έκλεψαν και τον… σκύλο

Χαλκίδα – Λήστεψαν ζευγάρι ηλικιωμένων - Χαράκωσαν στο πρόσωπο την 86χρονη σύζυγο - τους έκλεψαν και τον… σκύλο

Μια ληστεία σημειώθηκε στη Χαλκίδα την Πέμπτη (29/11), καθώς δύο Αμερικανοί πολίτες έπεσαν θύματα τριών ενόπλων δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες πέρασαν την εξωτερική περίφραξη της πολυτελούς κατοικίας του ζευγαριού στην περιοχή Σκροπονέρια στην Εύβοια και εισέβαλαν στο εσωτερικό, όπου βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους ιδιοκτήτες.

Οι δράστες απείλησαν τα θύματα με μαχαίρι και προκάλεσαν τραυματισμό στο πρόσωπο της γυναίκας. Ένας από αυτούς αφαίρεσε μια χρυσή αλυσίδα και μια βέρα από τον άνδρα της, ενώ οι άλλοι έψαξαν όλο το σπίτι και πήραν κινητά τηλέφωνα και ρολόγια.

Το πιο περίεργο, ωστόσο, ήταν ότι, ενώ αποχωρούσαν, οι δράστες πήραν μαζί τους και τον σκύλο της οικογένειας. Οι δράστες, καλυμμένοι με κουκούλες και μάσκες υγειονομικής προστασίας, κατάφεραν να αποδράσουν με ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε συνεργός τους.

Οι ηλικιωμένοι κάλεσαν την αστυνομία και περιέγραψαν την επίθεση, αναφέροντας ότι οι δράστες φορούσαν μάσκες και κουκούλες, κάτι που δυσκόλεψε την αναγνώριση των προσώπων τους.

Exit mobile version