Δημήτρης Παπαδημούλης: «Στο Ευρωκοινοβούλιο θα εκπροσωπήσω τον χώρο των 11»

Δημήτρης Παπαδημούλης: «Στο Ευρωκοινοβούλιο θα εκπροσωπήσω τον χώρο των 11»

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης, σε συνέντευξή του την Κυριακή (03/12), στην εκπομπή «Στούντιο με θέα» του ΑΝΤ1, δήλωσε τη στήριξή του στη νέα κοινοβουλευτική ομάδα που αποτελείται από τους βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είναι γνωστή ως “ο χώρος των 11”. Ο ίδιος διευκρίνισε ότι θα εκπροσωπήσει αυτόν τον χώρο στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ο κ. Παπαδημούλης επισήμανε την ανάγκη για μια σύγχρονη και ευρύχωρη Αριστερά, η οποία θα είναι ανοιχτή και στην οικολογία και στους σοσιαλδημοκράτες. Επιπλέον, αναφέρθηκε στην κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ υπό την ηγεσία του Στέφανου Κασσελάκη, λέγοντας ότι το κόμμα βρίσκεται σε πτωτική πορεία και πως πολλοί βουλευτές και κορυφαία στελέχη ασφυκτιούν. Αναφέρθηκε επίσης στη δική του δύσκολη απόφαση να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι η νέα ηγεσία του κόμματος απομακρύνεται από τις αρχές που γνώρισε επί Τσίπρα.

Τέλος, αναφερόμενος στη σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα, είπε: «Με τον κ. Τσίπρα έχουμε μια σχέση χρόνων, σέβομαι τη σιωπή του, δεν νομίζω ότι είναι ικανοποιημένος από την πορεία. Όταν μίλαγε ο κ. Κασσελάκης, ο Τσίπρας ήταν κατσουφιασμένος».

Exit mobile version