Η Κ.Ο των “11”: Σήμερα το όνομα, οι θέσεις και οι προτεραιότητες

Η Κ.Ο των “11”: Σήμερα το όνομα, οι θέσεις και οι προτεραιότητες

Το πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας, και ιδιαίτερα ο λεγόμενος “προοδευτικός χώρος”, βρίσκεται στο επίκεντρο αλλαγών με την ίδρυση νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας, αποτελούμενης από τους 11 βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τα στοιχεία σχετικά με το όνομα και τις προτεραιότητες της ομάδας θα αποκαλυφθούν σήμερα στις 19:00 το απόγευμα, κατά τη διάρκεια μιας ειδικής εκδήλωσης στο Σεράφειο.

Στη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα, με πρόεδρο τον Αλέξη Χαρίτση, θα συμμετάσχουν διακεκριμένα στελέχη όπως οι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Νάσος Ηλιόπουλος, οι οποίοι θα αναλάβουν το ρόλο των δύο κοινοβουλευτικών εκπροσώπων, ενώ συμμετέχουν και οι βουλευτές Έφη Αχτσιόγλου, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Θεοπίστη Πέρκα, Φερχάτ Οζκιούρ, Ζεϊμπέκ Χουσεϊν, Θεανώ Φωτίου, Σία Αναγνωστοπούλου, Μερόπη Τζούφη.

Το πρώτο κοινοβουλευτικό “ντεμπούτο” της ομάδας αναμένεται την Τετάρτη, κατά την συζήτηση του φορολογικού νομοσχεδίου της κυβέρνησης, το οποίο έχει ήδη προκαλέσει σημαντικές κοινωνικές αντιδράσεις. Παράλληλα, αναμένεται η παρουσίαση ενός συνολικού κυβερνητικού σχεδίου για τη χώρα, που θα αναπτυχθεί κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού στα μέσα Δεκεμβρίου.

Exit mobile version