Δ. Κουτσούμπας στη συνάντηση με το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αθήνας: Έκτρωμα το φορολογικό νομοσχέδιο

Δ. Κουτσούμπας στη συνάντηση με το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αθήνας: Έκτρωμα το φορολογικό νομοσχέδιο

Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, συναντήθηκε χθες στον Περισσό με την αντιπροσωπεία του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αθήνας, με επικεφαλής τον Θύμιο Λυμπερόπουλο. Τη συνάντηση πλαισίωσαν επίσης στελέχη του ΚΚΕ, όπως ο Γιώργος Τάτσης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Χάρης Βουρδουμπάς, μέλος του Τμήματος ΕΒΕ της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, γραμματέας της ΤΟ ΕΒΕ και μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Κουτσούμπας εξέφρασε την αλληλεγγύη του ΚΚΕ προς τους αυτοκινητιστές στις δράσεις και διαμαρτυρίες τους κατά του φορολογικού νομοσχεδίου που εισάγεται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής. Χαρακτήρισε το νομοσχέδιο ως έκτρωμα και υπογράμμισε ότι θα οδηγήσει σε μεγάλη φορολογική επιβάρυνση λόγω της επιβολής τεκμαρτού και της χρήσης ψηφιακών μέσων για εντατικότερο έλεγχο, πλήττοντας τόσο τους αυτοκινητιστές όσο και τους μικρούς επαγγελματίες και επιστήμονες.

Ο κ. Κουτσούμπας επισήμανε τις πρωτοβουλίες του ΚΚΕ για την υποστήριξη του κλάδου στο παρελθόν, όπως και την πρόσφατη πρόταση νόμου του κόμματος στη Βουλή, που προτείνει μέτρα για την ανακούφιση του εισοδήματος των επαγγελματιών, όπως το αφορολόγητο όριο των 12.000 ευρώ και άλλα.

Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, κ. Λυμπερόπουλος, εξέφρασε ευγνωμοσύνη προς το ΚΚΕ για τη στήριξή του και επισήμανε την απαραίτητη απόσυρση του φορολογικού νομοσχεδίου. Ενημέρωσε επίσης για την επιτυχημένη διεξαγωγή της 48ωρης απεργίας του κλάδου στην Αττική και την προγραμματισμένη μηχανοκίνητη πορεία προς τη Βουλή, καλώντας τους βουλευτές να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο.

Exit mobile version