Επεισόδια στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στου Ρέντη: Σοβαρός τραυματισμός αστυνομικού – Πάνω από 400 προσαγωγές

Επεισόδια στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στου Ρέντη: Σοβαρός τραυματισμός αστυνομικού - Πάνω από 400 προσαγωγές

Σοβαρά επεισόδια διαδραματίσθηκαν χθες στου Ρέντη, έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη», κατά την διάρκεια του αγώνα βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού από φωτοβολίδα. Η Ελληνική Αστυνομία διενήργησε περισσότερες από 400 προσαγωγές στο γήπεδο.

Σύμφωνα μες τις πληροφορίες, οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στον τόπο του γεγονότος επέτρεψαν μόνο στις γυναίκες και τα παιδιά να αποχωρήσουν από το γήπεδο, ενώ κράτησαν μέσα τους άνδρες, προκειμένου να διακριβωθεί η τυχόν εμπλοκή τους στα επεισόδια.

Παράλληλα, η Αστυνομία προχώρησε σε εκτενείς προσαγωγές ατόμων που φέρεται να είχαν συμμετάσχει στα επεισόδια, καθώς και σε όσους αντέδρασαν ή προσπάθησαν να εγκαταλείψουν την περιοχή. Το βράδυ, οι προσαγωγές είχαν φτάσει τις 250, ενώ μέχρι τις 6 το πρωί το πλήθος των προσαγωγών ανήλθε στις 464.

Exit mobile version