Βόλος: 40χρονος άστεγος επιτέθηκε με αλυσοπρίονο σε εργαζόμενη του Δήμου

Βόλος: 40χρονος άστεγος επιτέθηκε με αλυσοπρίονο σε εργαζόμενη του Δήμου

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, μια εργαζόμενη στον Δήμο του Βόλου περιέγραψε τις τρομακτικές στιγμές που βίωσε όταν δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα με το δικό της αλυσοπρίονο. Το περιστατικό, σύμφωνα με το gegonotanews.gr, συνέβη τον Δεκέμβριο του 2022, όταν ένας άστεγος άνδρας ενοχλήθηκε από τις εργασίες κηπουρικής στο πάρκο «Μπελαγκόμα» στη Νέα Ιωνία.

Η 58χρονη κηπουρός, μόνιμη υπάλληλος της Υπηρεσίας Πρασίνου από το 2008, και οι συνάδελφοί της, κούρευαν χόρτα και κλάδευαν δέντρα όταν ο 40χρονος, που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχικά νοσήματα, πλησίασε επιθετικά, κρατώντας το αλυσοπρίονο. Η κηπουρός αντιλήφθηκε τον κίνδυνο μόλις άκουσε τους συναδέλφους της να φωνάζουν και γύρισε να δει τον άνδρα να προσπαθεί να την επιτεθεί με το αλυσοπρίονο που κρατούσε.

Η γυναίκα κατάφερε να αποφύγει την επίθεση, κλείνοντας το διακόπτη του αλυσοπρίονου. Ο δράστης, μιλώντας ακατάληπτα και βρίζοντας, συνέχισε την επίθεση, κυνηγώντας την 58χρονη προς ένα σπίτι, όπου κλειδαμπαρώθηκε. Εν τω μεταξύ, ο δράστης άρχισε να καταστρέφει τα μηχανήματα, ενώ βρήκε ένα μπουκάλι με πετρέλαιο και άρχισε να το πίνει. Τότε κατέρρευσε, πράγμα που κατέστησε δυνατή την σύλληψή του.

Exit mobile version