Ξάνθη: Χαροπαλεύει 19χρονη που την χτύπησε ΙΧ και την εγκατέλειψε

Ξάνθη: Χαροπαλεύει 19χρονη που την χτύπησε ΙΧ και την εγκατέλειψε

Μια 19χρονη νεαρή γυναίκα βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση, αφού έπεσε θύμα εγκατάλειψης από ένα αυτοκίνητο που την παρέσυρε στην περιοχή Ξάνθης . Όπως αναφέρει το xanthinea.gr, η αστυνομία ερευνά πυρετωδώς για να εντοπίσει τον υπαίτιο οδηγό του συμβάντος, που συνέβη την Τετάρτη (6/12) στην περιοχή του Παλιού Ζυγού.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης, ενώ η νεαρή γυναίκα έβγαζε βόλτα τον σκύλο της, ένα αυτοκίνητο την χτύπησε κάτω από ανεξακρίβωτες συνθήκες και την εγκατέλειψε σοβαρά τραυματισμένη.

Το ατύχημα σημειώθηκε στο σημείο συνάντησης των δρόμων προς Παλιό Ζυγό και Εθνικής Οδού Ξάνθης – Πόρτο Λάγος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα που εμπλέκεται είναι μαύρου χρώματος. Η αστυνομία αναλύει όλα τα διαθέσιμα στοιχεία με σκοπό την ταχύτατη ανεύρεση και ταυτοποίηση του οδηγού.

Οι αρχές επίσης καλούν τους πολίτες που ίσως έχουν πληροφορίες για το περιστατικό να επικοινωνήσουν με την αστυνομία για να συμβάλλουν στη διερεύνηση της υπόθεσης.

Από την πλευρά του, το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Ξάνθης κάλεσε τους πολίτες να δωρίσουν αίμα, ιδιαίτερα εθελοντές αιμοδότες της ομάδας αίματος 0 Rh αρνητικό, καθώς τα αποθέματα αυτής της ομάδας έχουν εξαντληθεί λόγω της ανάγκης για την 19χρονη κοπέλα.

Exit mobile version