Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 50χρονη έχασε τη ζωή της – Της επιτέθηκαν σκυλιά και τη δάγκωναν μέχρι να ξεψυχήσει

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 50χρονη έχασε τη ζωή της - Της επιτέθηκαν σκυλιά και τη δάγκωναν μέχρι να ξεψυχήσει

Μια 50χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, έχασε τη ζωή της την Κυριακή, ενώ βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της στην Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης. Τρία μεγαλόσωμα τσομπανόσκυλα από γειτονική κατοικία εισέβαλαν στον χώρο της και την επιτέθηκαν με θανατηφόρο αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της κοινότητας Νεοχωρούδας, Χρήστου Σαραμούρτση, στο ThessToday, η γυναίκα κλάδευε τον κήπο της με τη βοήθεια ενός συνεργείου. Οι πόρτες της αυλής ήταν ανοιχτές για τις ανάγκες των εργασιών, πράγμα που επέτρεψε στα σκυλιά να εισέλθουν και να επιτεθούν. Οι εργάτες, φορώντας ειδικά ακουστικά προστασίας λόγω των μηχανημάτων κλαδέματος, δεν άκουσαν τίποτα, και όταν αντιλήφθηκαν το περιστατικό, ήταν πλέον αργά. Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από τις ομάδες διάσωσης που έφθασαν στο σημείο.

Ο ιδιοκτήτης των σκύλων, ένας 37χρονος άνδρα, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια σε συνδυασμό με παράβαση της Νομοθεσίας περί ζώων. Ο άνδρας είχε συλληφθεί από την αστυνομία και κρατούνταν στο αστυνομικό τμήμα Ωραιοκάστρου.

Exit mobile version