Κυρ. Μητσοτάκης σε πολίτες στο Πέραμα: «Όλα αρχίζουν και τελειώνουν με την εργασία και τους καλούς μισθούς»

Κυρ. Μητσοτάκης σε πολίτες στο Πέραμα: «Όλα αρχίζουν και τελειώνουν με την εργασία και τους καλούς μισθούς»

Κατά την πρόσφατη περιοδεία του στο Πέραμα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε την εμπιστοσύνη που του επέδειξαν οι πολίτες της Β’ Πειραιά και του Περάματος στις εκλογές, τονίζοντας τη δέσμευσή του για επιστροφή αυτής της εμπιστοσύνης με ανάπτυξη και ευημερία. Αναφέρθηκε στην εργασία και τους καλούς μισθούς ως κεντρικά στοιχεία της προσέγγισης της κυβέρνησής του στην ανάπτυξη.

Επισήμανε επίσης με υπερηφάνεια τη μείωση της ανεργίας κάτω από το 10% και την αναγνώριση της Ελλάδας από διεθνή έντυπα για τις οικονομικές της επιδόσεις. Τόνισε ότι όλες αυτές οι επιτυχίες πρέπει να αποτυπωθούν σε βελτίωση του διαθέσιμου εισοδήματος και της ποιότητας ζωής των Ελλήνων πολιτών.

Μητσοτάκης διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να εργάζεται σκληρά για την υλοποίηση των προεκλογικών της δεσμεύσεων.

Όπως είπε: «Δεν είναι όλα τέλεια στη χώρα μας. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε ακόμα. Ξέρουμε ότι η ακρίβεια δαγκώνει ειδικά στο σούπερ μάρκετ αλλά πρέπει να ξέρετε ότι θα είμαστε πάνω από το πρόβλημα στηρίζοντας τους πιο ευάλωτους με διαρκείς ελέγχους ώστε να μην υπάρχει καμία ανοχή στην κερδοσκοπία»

Exit mobile version