Βόλος: Επεισόδιο με καταδίωξη μεθυσμένου 21χρονου – Πέρασε με κόκκινο 12 φανάρια και τράκαρε με περιπολικό για να αποφύγει το αλκοτέστ

Βόλος: Επεισόδιο με καταδίωξη μεθυσμένου 21χρονου - Πέρασε με κόκκινο 12 φανάρια και τράκαρε με περιπολικό για να αποφύγει το αλκοτέστ

Ένα απίστευτο όσο και επικίνδυνο περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στον Βόλο, όπου ένας 21χρονος οδηγός έκανε επικίνδυνους ελιγμούς με το αυτοκίνητό του, το οποίο κυκλοφορούσε χωρίς πινακίδες. Το περιστατικό δημοσιοποιήθηκε από το gegonota.news, το οποίο ανέφερε ότι ο νεαρός οδηγός είχε παραβιάσει 12 κόκκινα φανάρια και συγκρούστηκε με περιπολικό στην προσπάθειά του να αποφύγει έλεγχο για αλκοτέστ.

Ο 21χρονος βγήκε από ένα τσιπουράδικο, και στη συνέχεια πήρε το αυτοκίνητό του και έκανε «οχτάρια» σε κεντρική λεωφόρο της πόλης. Όταν αστυνομικοί είδαν όχημα, προσπάθησαν να τον σταματήσουν, αλλά τότε ο οδηγός αύξησε ταχύτητα αντί να σταματήσει.

Η καταδίωξη που ακολούθησε οδήγησε σε συνοικία του Βόλου, όπου ο νεαρός τράκαρε με ένα περιπολικό που είχε στήσει μπλόκο. Ο 21χρονος τελικά συνελήφθη στο σπίτι του, και το αλκοτέστ έδειξε ότι είχε 1,25 ml αλκοόλ ανά λίτρο αίματος, πέντε φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο.

Στο δικαστήριο, ο νεαρός οδηγός κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη οδήγηση, αντίσταση, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και καταδικάστηκε σε 36 μήνες φυλάκιση με αναστολή και πρόστιμο 12.000 ευρώ, ενώ του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης για έξι μήνες.

Exit mobile version