Ο καιρός σήμερα, Κυριακή 24/12/2023: Ηλιοφάνεια και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες

Ο καιρός σήμερα, Κυριακή 24/12/2023: Ηλιοφάνεια και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες

Σήμερα, Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, η Παραμονή Χριστουγέννων θα έχουμε αίθριο καιρό με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Θα σημειωθούν μερικές τοπικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά και στο Ιόνιο. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι περιορισμένη τοπικά έως το πρωί και προς το τέλος του 24ωρου.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται ως εξής:

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα είναι δυτικοί έως βορειοδυτικοί με ένταση 4 έως 6 μποφόρ και από το πρωί 3 έως 5 μποφόρ. Στο Βόρειο Ιόνιο θα πνέουν ανατολικοί έως νότιοι άνεμοι 2 έως 4 μποφόρ. Στο Νότιο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες έως δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική, θα υπάρχει ηλιοφάνεια με βορειοδυτικούς ανέμους 2 έως 4 μποφόρ, που από το μεσημέρι θα γίνουν μεταβλητοί έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 19°C.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και από το πρωί έως το απόγευμα 2 έως 4 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 7 έως 15°C.

Exit mobile version