Παναθηναϊκός: Τέλος ο Γιοβάνοβιτς – Αναλαμβάνει ο Φατίχ Τερίμ

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Γιοβάνοβιτς - Αναλαμβάνει ο Φατίχ Τερίμ

Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν βρίσκεται πλέον στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Στη θέση του, ο Φατίχ Τερίμ αναλαμβάνει το τιμόνι της ομάδας, με τον έμπειρο Τούρκο προπονητή να προσεγγίζεται από τη διοίκηση και να συμφωνεί για συνεργασία διάρκειας ενάμιση έτους. Ο Τερίμ, έχοντας μια πλούσια καριέρα σε ομάδες όπως η Γαλατασαράι, η Μίλαν και η Φιορεντίνα, καθώς και στην εθνική ομάδα της Τουρκίας, είναι έτοιμος να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιοβάνοβιτς, που είχε αναλάβει τον πράσινο πάγκο πριν από 2,5 χρόνια, αποτελεί παρελθόν μετά από μια περίοδο που είδε την ομάδα να παλεύει με συνέπεια αλλά και να αντιμετωπίζει δυσκολίες, κυρίως λόγω διαφορών απόψεων και καταστάσεων που εμφανίστηκαν μεταξύ του και της διοίκησης. Παρά την επιτυχημένη πορεία την περασμένη σεζόν, όπου ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας και ήταν κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, η συνεργασία με τον Γιοβάνοβιτς έφτασε στο τέλος της.

Το νέο κεφάλαιο με τον Φατίχ Τερίμ ανοίγει, με τον έμπειρο προπονητή να φέρεται έτοιμος να αναλάβει τις τύχες του τριφυλλιού και να επιστρέψει στον προπονητικό πάγκο μετά από σχεδόν δύο χρόνια αποχής από την προπονητική.

Exit mobile version