Πέθανε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη

Πέθανε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη

Ο 31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ, που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια βίαιων επεισοδίων σε αθλητική εκδήλωση, δυστυχώς κατέληξε μετά σκληρό αγώνα για τη ζωή του. Το τραγικό περιστατικό συνέβη έξω από το κλειστό γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη” στη Νίκαια, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ο αστυνομικός υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον μηρό από φωτοβολίδα, που του προκάλεσε άμεση απώλεια των αισθήσεων λόγω εκτεταμένης αιμορραγίας και αιμορραγικού σοκ.

Παρά το γεγονός ότι το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας δεν ήταν σε εφημερία, ο αστυνομικός μεταφέρθηκε εκεί εσπευσμένα λόγω της επικίνδυνης κατάστασής του. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, υπέστη τρεις καρδιακές ανακοπές και παρά τις ηρωικές προσπάθειες των γιατρών, δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας εκδόθηκε σχετικό Δελτίο Τύπου, στο οποίο αναφέρεται: «Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών, ο ασθενής αστυνομικός που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στην περιοχή του Ρέντη, κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 12.34 μ.μ.»

Exit mobile version