Ο Iβάν Γιοβάνοβιτς αποχαιρέτησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Να πάρετε το πρωτάθλημα, ευχαριστώ για όλα»

Ο Iβάν Γιοβάνοβιτς αποχαιρέτησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Να πάρετε το πρωτάθλημα, ευχαριστώ για όλα»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά από 2,5 χρόνια στον πάγκο του Παναθηναϊκού, αποχώρησε από την ομάδα, αφήνοντας πίσω του μια σημαντική περίοδο γεμάτη επιτυχίες και σημαντικές στιγμές. Η απόφασή του αυτή ήρθε ως έκπληξη για πολλούς, ιδιαίτερα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας με τους οποίους είχε δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς.

Κατά την αποχαιρετιστήρια συνάντησή του με τους παίκτες, ο Γιοβάνοβιτς τους ευχήθηκε να κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα, δείχνοντας έμπρακτα την πίστη του στις δυνατότητες τους. Επιπλέον, ζήτησε από τους παίκτες να υποστηρίξουν τον νέο προπονητή, Φατίχ Τερίμ, ο οποίος θα αναλάβει την ομάδα μετά την αποχώρησή του.

Σύμφωνα με όσα μετέφεραν παρόντες, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είπε:

«Όπως γνωρίζετε δεν θα συνεχίσουμε μαζί. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα.

Με κάνατε καλύτερο άνθρωπο και καλύτερο προπονητή, είστε η ομάδα μου. Μαζί πετύχαμε πολλά. Την πρώτη χρονιά πήραμε το Κύπελλο, την δεύτερη φτάσαμε μια ανάσα από το πρωτάθλημα, φέτος επιστρέψαμε στην Ευρώπη. Θα μπορούσαμε πέρσι να πάρουμε το πρωτάθλημα.
Εύχομαι να το πάρετε φέτος το πρωτάθλημα και να ξέρετε πως θα το χαρώ πιο πολύ από όλους. Θέλω να σας ζητήσω κάτι. Όσο καλά συνεργαζόμασταν μαζί, το ίδιο καλή να είναι η συνεργασία σας και με τον νέο προπονητή.

Να τον βοηθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις γιατί αυτό που μετρά είναι να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του» ήταν τα λόγια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αμέσως μετά, τον λόγο πήρε ο αρχηγός των «πράσινων» Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος τον ευχαρίστησε για την παρουσία του στον σύλλογο και για τα όσα προσέφερε τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Exit mobile version