Κύπρος: Τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκροί σε τροχαίο παππούς, γιαγιά και δύο εγγόνια μετά την αλλαγή του χρόνου

Κύπρος: Τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκροί σε τροχαίο παππούς, γιαγιά και δύο εγγόνια μετά την αλλαγή του χρόνου

Τις πρώτες ώρες του 2024 στην Κύπρο, ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη στο Λεμεσό, στο δρόμο που οδηγεί στο χωριό Πλάτρες, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Η 27χρονη Βαθούλα Γεωργίου, οδηγώντας ένα μικρό επιβατηγό αυτοκίνητο, μαζί με τον 73χρονο παππού της Νικόλα Ζαβρό, την 74χρονη γιαγιά της Ευανθία Γεωργίου και τον 17χρονο αδελφό της Νικόλα Γεωργίου, έχασαν τη ζωή τους μετά από σύγκρουση με ημιφορτηγό στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι από τη Συρία.

Τα τέσσερα θύματα, μέλη της ίδιας οικογένειας είχαν γιορτάσει μαζί το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και τα δύο εγγόνια πήγαιναν τον παππού και τη γιαγιά τους στο σπίτι τους. Η σύγκρουση συνέβη όταν η 27χρονη προσπάθησε να στρίψει δεξιά και συγκρούστηκε με το όχημα που οδηγούσε ο Σύρος οδηγός.

Σύμφωνα με τον Μάριο Χαραλάμπους, Υπεύθυνο της Τροχαίας Λεμεσού, η διασταύρωση στην οποία συνέβη το δυστύχημα ελέγχεται από φωτεινούς σηματοδότες, ενώ οι συνθήκες του τροχαίου διερευνώνται. Υπάρχουν μαρτυρίες που αξιολογούνται και ερευνάται η πιθανότητα υπερβολικής ταχύτητας και άλλες παράμετροι.

Τα θύματα, τα οποία φέρεται ότι δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας, απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Το ζευγάρι από τη Συρία που επέβαινε στο ημιφορτηγό τραυματίστηκε και νοσηλεύεται, ενώ ο οδηγός υποβλήθηκε σε αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη.

Exit mobile version