Ο καιρός σήμερα, Τρίτη 2/1/2024

Ο καιρός σήμερα, Τρίτη 2/1/2024

Για σήμερα, Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024, προβλέπονται νεφώσεις σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, με βροχές στη Δυτική Ελλάδα, τη Μακεδονία, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τοπικά στην Κρήτη. Παράλληλα, η ορατότητα τη νύχτα και το πρωί θα είναι περιορισμένη στα κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας, με πιθανότητα τοπικών ομιχλών. Επίσης, παγετός αναμένεται τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής Ελλάδας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 13 βαθμούς Κελσίου, στη Βόρεια Ελλάδα από 0 έως 14, στην Ήπειρο από 3 έως 14, στη Θεσσαλία από 1 έως 15-16 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 3 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 15 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 9 έως 17-18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ, ενώ στα νότια πελάγη αναμένονται τοπικά έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική, η μέρα θα είναι νεφελώδης, με ανέμους από δυτικές διευθύνσεις και εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται νεφώσεις με μικρή πιθανότητα τοπικών βροχών το πρωί. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη με πιθανότητα ομιχλών. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version