Η λίστα Έπσταϊν: Γνωστά ονόματα – Τραμπ, Κλίντον, Άντριου και άλλοι

Λίστα Έπσταϊν: Γνωστά ονόματα - Τραμπ, Κλίντον, Άντριου και άλλοι

Δικαστικά έγγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα αποκαλύπτουν λεπτομερώς τις διασυνδέσεις και συνεργάτες του χρηματιστή και καταδικασμένου παιδοβιαστή Τζέφρι Έπσταϊν.

Σύμφωνα με το CNN, Αμερικανός δικαστής διέταξε τη δημοσιοποίηση των εγγράφων αυτών, ως μέρος μιας αγωγής που σχετίζεται με τη συνεργό του Έπσταϊν, Γκισλέιν Μάξγουελ.

Στα έγγραφα αυτά αναφέρονται ονόματα σημαντικών προσωπικοτήτων όπως ο πρίγκιπας Άντριου, ο Μάικλ Τζάκσον, ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, καθώς και οι πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ. Επισημαίνεται ότι οι Κλίντον και Τραμπ δεν κατηγορούνται για παράνομες ενέργειες σχετικά με αυτή την υπόθεση.

Τα έγγραφα αναφέρουν επίσης πολλά άλλα σημαντικά ονόματα από διάφορους τομείς που φαίνεται να είχαν επισκεφτεί το ιδιωτικό αεροσκάφος του Έπσταϊν.

Ο Τζέφρι Έπσταϊν κατηγορήθηκε για σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικων και σύσταση συμμορίας για την εκμετάλλευση αυτών των ατόμων, και βρέθηκε απαγχονισμένος στο κελί του. Η Γκισλέιν Μάξουελ καταδικάστηκε σε φυλάκιση 20 χρόνων τον Ιούνιο.

Exit mobile version