Πέθανε ο παλιός ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Γιώργος Ορφανίδης

Πέθανε ο παλιός ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Γιώργος Ορφανίδης

Ο Γιώργος Ορφανίδης, ένας από τους θρύλους του Ηρακλή, απεβίωσε σε ηλικία 72 ετών. Ο Ορφανίδης ήταν ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, που αποκτήθηκε από τον Παναρκαδικό, και είχε πάνω από 200 συμμετοχές με την ομάδα του Ηρακλή. Η παρουσία του στην ομάδα συνδέθηκε με την “χρυσή” εποχή του συλλόγου, καθιστώντας τον έναν από τους πλέον σημαντικούς παίκτες της ιστορίας του.

Η απώλειά του αποτελεί μεγάλο πλήγμα θλίψη για την οικογένεια του Ηρακλή και για τον ευρύτερο ποδοσφαιρικό κόσμο. Ο Ορφανίδης θα μείνει στη μνήμη των φιλάθλων για την αφοσίωσή του στο παιχνίδι και για τη σημαντική του συμβολή στην ιστορία του συλλόγου.

Η ανάρτηση του Ηρακλή:

«Με βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Γιώργου Ορφανίδη, ενός παίκτη-θρύλου, που έδωσε τα πάντα για το μεγαλείο του ΗΡΑΚΛΗ μας και συνέδεσε το όνομά του με τη “χρυσή” εποχή της ομάδας μας, όντας ένα από τα επίλεκτα στελέχη της. Αγάπησε τον ΗΡΑΚΛΗ όσο τίποτε και τον είχε δεύτερη οικογένειά του. Το Δ.Σ της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους του Γιώργου Ορφανίδη. Καλό ταξίδι λεβέντη Γιώργαρε… Η μεγάλη “κυανόλευκη” οικογένεια θα σε θυμάται για πάντα…»

Exit mobile version