Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 17χρονου στον Εύοσμο για ένοπλη ληστεία σε κατάστημα ψιλικών

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 17χρονου στον Εύοσμο για ένοπλη ληστεία σε κατάστημα ψιλικών

Στη Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας προχώρησαν στη σύλληψη ενός 17χρονου τη στιγμή που διέπραττε ληστεία σε ένα κατάστημα ψιλικών στην περιοχή του Ευόσμου. Από την έρευνα της αστυνομίας αποκαλύφθηκαν άλλες τρεις ληστείες που είχε διαπράξει ο νεαρός στο ίδιο κατάστημα, μαζί με ένα συνομήλικο συνεργό του.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κορδελιού – Ευόσμου, σε συνεργασία με συναδέλφους τους από τα Τμήματα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, και Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, συνέλαβαν τον 17χρονο. Ο νεαρός απείλησε με μαχαίρι και αφαίρεσε 160 ευρώ από το ταμείο του καταστήματος.

Κατά τη σύλληψη του 17χρονου, βρέθηκαν πάνω του το χρηματικό ποσό που είχε κλέψει, ένα μαχαίρι τύπου πεταλούδα, μία κουκούλα full face και ένα ζευγάρι γάντια. Το χρηματικό ποσό επιστράφηκε στον υπεύθυνο του καταστήματος.

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι ο νεαρός ήταν Έλληνας υπήκοος και εις βάρος αυτού και του συνεργού του, ο οποίος ακόμη αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, ληστεία κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων. Ο συλληφθείς μαζί με τον συνεργό του πραγματοποίησαν άλλες τρεις ληστείες στο ίδιο κατάστημα τις τελευταίες δύο εβδομάδες, αποσπώντας συνολικά 1900 ευρώ και καπνικά προϊόντα. Ο 17χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα.

Exit mobile version