Πάτρα: Έκλεισαν δρόμοι λόγω κατολισθήσεων που προκάλεσε η κακοκαιρία – πάνω από 80 κλήσεις δέχτηκε η Πυροσβεστική

Πάτρα: Έκλεισαν δρόμοι λόγω κατολισθήσεων που προκάλεσε η κακοκαιρία - πάνω από 80 κλήσεις δέχτηκε η Πυροσβεστική

Η Ελλάδα πλήττεται από ισχυρή κακοκαιρία, με πτώσεις δέντρων, διακοπές ρεύματος και κατολισθήσεις, με πολλά προβλήματα να καταγράφονται στην Αττική, την Ηλεία και την Αχαΐα. Στην Αχαΐα, οι κατολισθήσεις έχουν προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων. Συγκεκριμένα, η κυκλοφορία στην παλαιά εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, κοντά στην περιοχή Μετόχι της Αιγιάλειας, έχει διακοπεί λόγω κατολίσθησης φερτών υλικών.

Επιπρόσθετα, κυκλοφοριακές δυσκολίες παρατηρούνται και στην επαρχιακή οδό Αιγίου – Δερβενίου – Μαμουσιάς, όπου έχουν σημειωθεί περαιτέρω κατολισθήσεις, ενώ η κίνηση των οχημάτων ανάμεσα στις κοινότητες Δάφνες και Παρασκευή του Δήμου Αιγιαλείας γίνεται με δυσχέρεια, καθώς φερτά υλικά βρίσκονται στο οδόστρωμα.

Η πυροσβεστική υπηρεσία της Δυτικής Ελλάδας έχει δεχθεί περισσότερες από 80 κλήσεις από το βράδυ του Σαββάτου ως την Κυριακή το πρωί. Συνολικά, οι πυροσβέστες ανταποκρίθηκαν σε 82 κλήσεις, πραγματοποιώντας 41 κοπές δέντρων και πέντε αφαιρέσεις αντικειμένων, καταβάλλοντας προσπάθειες για την αποκατάσταση της κατάστασης.

Exit mobile version