Λαμία: 83χρονη ξεγέλασε απατεώνες που της ζήτησαν λεφτά για δήθεν θανατηφόρο τροχαίο και βοήθησε στη σύλληψή τους

Λαμία: 83χρονη ξεγέλασε απατεώνες που της ζήτησαν λεφτά για δήθεν θανατηφόρο τροχαίο και βοήθησε στη σύλληψή τους

Σε μια εντυπωσιακή ψυχραιμία και ευστροφία, μια 83χρονη γυναίκα στη Λαμία κατάφερε να παγιδεύσει απατεώνες που επιχείρησαν να την εξαπατήσουν με πρόσχημα ένα δήθεν σοβαρό τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε ο γιος της της και να της αποσπάσουν 100.000 ευρώ. Οι απατεώνες, που προσποιήθηκαν ότι είναι αστυνομικοί, ζήτησαν από την ηλικιωμένη να παραδώσει το ποσό ως λύτρα για να «ξεμπλέξουν» τον γιο της από την υποτιθέμενη κατηγορία πρόκλησης θανατηφόρου τροχαίου.

Με τη συνδρομή της εγγονής της, η γιαγιά προσποιήθηκε ότι συγκέντρωσε ένα μικρότερο ποσό, 30.000 ευρώ, και ενημέρωσε την αστυνομία για το σχέδιο των απατεώνων. Στη συνέχεια, η 83χρονη κατέβηκε στο ραντεβού με τους απατεώνες με μια σακούλα γεμάτη άχρηστα χαρτιά αντί για χρήματα. Μόλις μια νεαρή κοπέλα πλησίασε και πήρε τη σακούλα, η αστυνομία την συνέλαβε αμέσως, μαζί με δύο ακόμη γυναίκες που περίμεναν σε κοντινό αυτοκίνητο.

Οι τρεις γυναίκες, οι οποίες είναι από τη βόρεια Ελλάδα και τη Χαλκίδα, συνελήφθησαν και αντιμετωπίζουν τώρα σοβαρές κατηγορίες για την απόπειρα απάτης.

Exit mobile version