Λάρισα: Σοβαρός τραυματισμός 38χρονου κυνηγού που έπεσε σε χαράδρα -Νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

Λάρισα: Σοβαρός τραυματισμός 38χρονου κυνηγού που έπεσε σε χαράδρα -Νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

Ένας 38χρονος κυνηγός βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, μετά από ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια κυνηγιού κοντά στη Σπηλιά Κισσάβου. Ο άνδρας έπεσε σε δύσβατη χαράδρα και τραυματίστηκε από το ίδιο του το όπλο.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ελικόπτερο του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης μετέφερε τον τραυματία λίγο μετά τις 5 μ.μ. στην 110 Πτέρυγα Μάχης και από εκεί στο νοσοκομείο. Ο τραυματισμός του άνδρα προκλήθηκε όταν κατά την πτώση του εκπυρσοκρότησε το πυροβόλο του.

Από την πυροσβεστική εκδόθηκε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται:

«Νωρίς το μεσημέρι, σήμερα Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024, ειδοποιήθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος για τραυματισμό άνδρα, σε δύσβατη περιοχή πλησίον του οικισμού Σπηλιά της Δ.Ε. Νέσσωνος Λάρισας.

Άμεσα συγκροτήθηκε ομάδα έρευνας και διάσωσης αποτελούμενη από 14 πυροσβέστες του 1ου και 3ου ΠΣ Λάρισας καθώς και της Ο.Ο.Ε.Δ. της 8ης Ε.Μ.Α.Κ.

Μετά από έρευνες, οι Πυροσβέστες, με την παρουσία ιδιωτών, εντόπισαν τον άνδρα, βαριά τραυματισμένο, πλησίον του οικισμού Σπηλιά της Δ.Ε. Νέσσωνος Λάρισας.

Στη συνέχεια, με τη συνδρομή διασωστών και γιατρού του ΕΚΑΒ, οι Πυροσβέστες αφού τον ανέσυραν, τον μετέφεραν με φορείο σε ασφαλές σημείο και παρελήφθη από ελικόπτερο του ΕΚΣΕΔ.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε μεσημεριανές ώρες, σήμερα Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024.»

Οι συνάδελφοί του, που αποτελούσαν μέλη της ίδιας ομάδας κυνηγών, παρέμειναν σε επαφή με τον τραυματισμένο άνδρα μέσω ασυρμάτου και διαπίστωσαν ότι ήταν ζωντανός και είχε δέσει πρόχειρα το τραύμα στον βραχίονα. Η ακριβής κατάσταση της υγείας του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Exit mobile version