Αθήνα: Σύλληψη 17χρονου και 16χρονου – Κατηγορούνται για σωματικές βλάβες σε βάρος 15χρονου και για παραβίαση των προσωπικών δεδομένων του

Αθήνα: Σύλληψη 17χρονου και 16χρονου - Κατηγορούνται για σωματικές βλάβες σε βάρος 15χρονου και για παραβίαση των προσωπικών δεδομένων του

Στην περιοχή των Αχαρνών, δύο ανήλικοι, ηλικίας 17 και 16 ετών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών για απλή σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής, 7 Ιανουαρίου, με αφορμή περιστατικό που συνέβη το προηγούμενο βράδυ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο νεαροί αναζητούσαν έναν 15χρονο σε πλατεία των Αχαρνών, λόγω προηγούμενης διαφοράς. Μόλις τον βρήκαν, ο 17χρονος επιτέθηκε με γροθιές στον 15χρονο, ενώ ο 16χρονος βιντεοσκόπησε το συμβάν και στη συνέχεια δημοσιοποίησε το βίντεο σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολούθησε καταγγελία του συμβάντος στην Αστυνομία, η οποία εντόπισε και ταυτοποίησε τους νεαρούς ως τους δράστες της επίθεσης. Εκτός από τη σύλληψη των δύο ανηλίκων, συνελήφθησαν και οι μητέρες τους για παραμέληση της εποπτείας των ανηλίκων.

Επιπρόσθετα, κατασχέθηκε το κινητό του 16χρονου για εξέταση από τα εγκληματολογικά εργαστήρια. Οι συλληφθέντες έχουν οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Exit mobile version