Πέθανε ξαφνικά ο τέως δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας, σε ηλικία 56 μόλις ετών

Πέθανε ξαφνικά ο τέως δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας, σε ηλικία 56 μόλις ετών

Ο Βασίλης Θώδας, πρώην Δήμαρχος Ζωγράφου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη την τοπική κοινότητα του Ζωγράφου, καθώς και συγγενείς και φίλους. Ο κ. Θώδας εισήχθη στο νοσοκομείο για στεφανιογράφημα, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να επιζήσει.

Γεννημένος στου Ζωγράφου το 1968, με ρίζες από τη Λάρισα και τα Γιάννενα, ο Θώδας σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Λάρισα και αργότερα απέκτησε πτυχίο από το Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.

Μετά το πέρας των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στον ιδιωτικό τομέα και στη συνέχεια εργάσθηκε στη Βουλή των Ελλήνων από το 1993. Επιπλέον, ήταν κάτοχος δύο μεταπτυχιακών διπλωμάτων, με το πρώτο να έχει εστίαση στις σχέσεις Ε.Ε. και Αναπτυσσόμενων Χωρών και το δεύτερο στη Διαχείριση Πολιτικών και Διεθνή Πολιτική.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του στη Βουλή, κατέλαβε διάφορες σημαντικές θέσεις, όπως Προϊστάμενος του Τμήματος Επερωτήσεων, της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου των Οικονομικών των κομμάτων, και της Διεύθυνσης Διαρκών Επιτροπών της Βουλής.

Exit mobile version