Συνέντευξη Κασσελάκη στο Star: «Θα ψηφίσουμε τον νόμο της ΝΔ για τα ομόφυλα με κομματική πειθαρχία – Εκβιαζόμενος ο Ανδρουλάκης»

Συνέντευξη Κασσελάκη στο Star: «Θα ψηφίσουμε τον νόμο της ΝΔ για τα ομόφυλα με κομματική πειθαρχία - Εκβιαζόμενος ο Ανδρουλάκης»

Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο θα ψηφίσει το νομοσχέδιο, αλλά θα τεθεί και θέμα κομματικής πειθαρχίας στους βουλευτές του, όπως δήλωσε απόψε ο Στέφανος Κασσελάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μιλώντας με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΕΡΤ και ανέφερε ότι οι ανακοινώσεις του Μητσοτάκη περιλαμβάνουν και θετικά στοιχεία. Ταυτόχρονα, διαβεβαίωσε ότι το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια θα περάσει χάρη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Κατέκρινε τον πρωθυπουργό, υποστηρίζοντας ότι η προτροπή για αποχή των βουλευτών αποτελεί “πολιτική δειλία”. Επιπλέον, επιτέθηκε στον Νίκο Ανδρουλάκη για τα σχόλιά του περί μη δεσίματος της κυβέρνησης, χαρακτηρίζοντας τις δηλώσεις του ως προσπάθεια εκμετάλλευσης του θέματος για πολιτικό κέρδος. Επιπλέον, κατηγόρησε τον κ. Ανδρουλάκη ότι είναι “εκβιαζόμενος πρόεδρος” λόγω της αρνητικής του στάσης στην υπόθεση των παρακολουθήσεων, καθώς αρνήθηκε να καταθέσει μήνυση κατά του πρωθυπουργού.

Exit mobile version