ΗΠΑ: Γυναίκα εκπαιδευτικός συνελήφθη στο Τέξας για σχέση με μαθήτριά της

ΗΠΑ: Γυναίκα εκπαιδευτικός συνελήφθη στο Τέξας για σχέση με μαθήτριά της

Μια εκπαιδευτικός στο Τέξας βρίσκεται αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο της απόλυσης, καθώς συνελήφθη στις 21 Δεκεμβρίου για κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης κατά ανηλίκου και προσβολής δημόσιας αιδούς σε συνάντηση με ανήλικο.

Η 43χρονη εκπαιδευτικός, Μπράντιν Χαργκρόουβ, ήταν προηγουμένως γνωστή για τις επιτυχίες της στον εκπαιδευτικό τομέα, έχοντας κερδίσει τον τίτλο της “Δασκάλας της Χρονιάς”. Ωστόσο, τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε τεθεί σε αναγκαστική άδεια μετά την αποκάλυψη μιας σχέσης που είχε αναπτύξει με μια μαθήτριά της από τα 15 της έως τα 17 της χρόνια.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι επαφές ανάμεσα στην εκπαιδευτικό και την μαθήτρια πραγματοποιούνταν εκτός του σχολικού χώρου. Γονείς της μαθήτριας ανέφεραν στο κανάλι KPRC ότι η Χαργκρόουβ είχε αναδειχθεί και ως “Δασκάλα του Μήνα” και “Δασκάλα της Χρονιάς”. Μετά τη σύλληψή της, η Χαργκρόουβ κρατείται υπό εγγύηση ύψους 240.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με τους νόμους του Τέξας, η εκπαιδευτικός αναμένεται να παραμείνει σε εκπαιδευτική άδεια μέχρι να συνέλθει η αρμόδια εκπαιδευτική αρχή για να αποφασίσει για την τερματική της απόλυση.

Exit mobile version