Ο καιρός σήμερα, Κυριακή 14 Ιανουαρίου

Ο καιρός σήμερα, Κυριακή 14 Ιανουαρίου

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, για σήμερα προβλέπεται βελτιωμένος καιρός σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, με γενικά αίθριο καιρό και λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στην περιοχή της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Στη δυτική Ελλάδα και τη νότια νησιωτική χώρα, ενδέχεται να υπάρξουν παροδικές αυξημένες νεφώσεις, με τοπικές βροχές στην Κρήτη και τη νύχτα στο βόρειο Ιόνιο.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, στρεφόμενοι σε δυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί κατά τα περισσότερα σημεία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα, με παγετό να σημειώνεται τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και αργότερα από δυτικές έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες, οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 (μείον 2) έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version