Θρίλερ στην Ηλεία: ΙΧ παρασύρθηκε από χείμαρρο στο Πλουτοχώρι – Αγνοούνται οι δύο επιβαίνοντες

Θρίλερ στην Ηλεία: ΙΧ παρασύρθηκε από χείμαρρο στο Πλουτοχώρι - Αγνοούνται οι δύο επιβαίνοντες


Μεγάλη ανησυχία και αγωνία επικρατεί στην κοινότητα Πλουτοχωρίου, στον Δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων της Ηλείας, μετά την εξαφάνιση δύο κατοίκων της περιοχής. Το ζευγάρι, που θεωρείται ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό στην περιοχή, αγνοείται εδώ και 12 ώρες μετά το συμβάν, όπου το αυτοκίνητό τους παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά ενός χειμάρρου.

Το γεγονός συνέβη το βράδυ της Δευτέρας, γύρω στις 8.30, όταν το ζευγάρι επιχείρησε να διασχίσει τον χείμαρρο με το αυτοκίνητό τους. Δυστυχώς, δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τον χείμαρρο και τα ορμητικά νερά τους παρέσυραν.

Οι αρχές της περιοχής διεξάγουν εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί ίχνη τους ή του οχήματος. Οι έρευνες διεξάγονται υπό δύσκολες συνθήκες, ειδικά κατά τη διάρκεια της νύχτας, παρά το γεγονός ότι η στάθμη του νερού έχει μειωθεί τις τελευταίες ώρες.

Αρχικές πληροφορίες ότι το αυτοκίνητο ήταν ταξί, δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα. Η κοινότητα παραμένει σε κατάσταση αγωνίας και αναμονής για οποιαδήποτε εξέλιξη σχετικά με την τύχη των δύο αγνοουμένων κατοίκων της.

Exit mobile version