Ο καιρός σήμερα, Τετάρτη 17/1/2024

Ο καιρός σήμερα, Τετάρτη 17/1/2024

Για σήμερα, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024, αρχικά αναμένονται τοπικές βροχές στο Βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο, καθώς και πιθανώς στα Δωδεκάνησα. Από το απόγευμα, οι βροχές αναμένεται να επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος της Ηπείρου, τη Δυτική Ελλάδα, και το βράδυ να σημειωθούν τοπικές βροχές στη Μακεδονία. Σε άλλες περιοχές της χώρας, αναμένονται κατά περιόδους νεφώσεις με πιθανές περιοδικές ασθενείς βροχοπτώσεις.

Η θερμοκρασία, αναμένεται να κυμανθεί ως εξής:

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο αναμένεται αρχικά να πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ και να εξασθενήσουν από το μεσημέρι με παράλληλη στροφή από νότιες διευθύνσεις. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις 3 έως 4 μποφόρ και από αργά τη νύχτα τοπικά έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο, οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά το βράδυ έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική, αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα με πιθανές ασθενείς βροχοπτώσεις μικρής διάρκειας το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών αναμένεται να κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης, αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές και νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αναμένεται να κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version