Συνελήφθη 43χρονη μετά από καταγγελία του συζύγου της για κατοχή άσεμνων φωτογραφιών της 4χρονης κόρης τους

Συνελήφθη 43χρονη μετά από καταγγελία του συζύγου της για κατοχή άσεμνων φωτογραφιών της 4χρονης κόρης τους

Μια σοβαρή υπόθεση εξετάζεται από την Ελληνική Αστυνομία, με αφορμή μια καταγγελία από έναν 55χρονο άνδρα, ο οποίος κατήγγειλε ότι η σύζυγός του είχε στην κατοχή της άσεμνες φωτογραφίες της 4χρονης κόρης τους.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η γυναίκα, ηλικίας 43 ετών, συνελήφθη στις 9 Ιανουαρίου 2024 στην Αθήνα, καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν στο κινητό τηλέφωνο και στον φορητό υπολογιστή της γυμνές φωτογραφίες της παιδιού σε άσεμνες στάσεις. Η καταγγελία έγινε από τον πατέρα της παιδιού, ο οποίος ανακάλυψε τις φωτογραφίες σε έναν φάκελο στον οικογενειακό φορητό υπολογιστή, ο οποίος περιείχε αντίγραφα από το κινητό της συζύγου του. Στον φάκελο αυτόν, εκτός από τις γυμνές φωτογραφίες, βρέθηκαν επίσης φωτογραφίες της 4χρονης κόρης με μακιγιάζ και κραγιόν.

Ο 55χρονος, βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του εδώ και δύο χρόνια, ζει ωστόσο στο ίδιο σπίτι με την οικογένειά του. Όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για το λόγο που υπήρχαν οι εν λόγω φωτογραφίες, απάντησε ότι δεν γνωρίζει, καθώς η σύζυγός του ήταν αυτή που τις κατείχε.

Μετά την καταγγελία, η 43χρονη γυναίκα οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής της, όπου συνελήφθη μετά από εντολή του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης. Ανακαλύφθηκε ότι είχε στην κατοχή της στο κινητό τηλέφωνο και στον φορητό υπολογιστή της γυμνές φωτογραφίες της ανήλικης κόρης της.

Το κινητό τηλέφωνο και το λάπτοπ της 43χρονης κατασχέθηκαν και στάλθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εξέταση. Οι Αρχές επιδιώκουν να διαπιστώσουν εάν οι επίμαχες φωτογραφίες έχουν κοινοποιηθεί σε τρίτους. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 43χρονη αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι έστειλε κάποιες από τις φωτογραφίες στον θείο της 4χρονης κόρης της, όχι με κακό σκοπό, αλλά για να του δείξει πως μεγάλωνε το παιδί.

Exit mobile version