Απίστευτη τραγωδία στη Βρετανία: Μωρό 2 ετών πέθανε από την πείνα – Ήταν με τον πατέρα του, που όμως είχε πεθάνει από ανακοπή

Απίστευτη τραγωδία στη Βρετανία: Μωρό 2 ετών πέθανε από την πείνα - Ήταν με τον πατέρα του, που όμως είχε πεθάνει από ανακοπή

Μια συγκλονιστική οικογενειακή τραγωδία έρχεται στο φως στη Βρετανία, όπου ένα 2 ετών μωρό πέθανε από πείνα δίπλα στον νεκρό πατέρα του, που πιστεύεται ότι είχε πεθάνει από καρδιακή ανακοπή.

Σύμφωνα με την αναφορά της Daily Mail, το μικρό παιδί με το όνομα Bronson Battersby βρέθηκε αναίσθητο στις πιτζάμες του, κουλουριασμένο δίπλα στον νεκρό 60χρονο πατέρα του, Kenneth.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν μια κοινωνική λειτουργός επισκέφθηκε το σπίτι τους στο Skegness του Lincolnshire στις 2 Ιανουαρίου για μια επίσκεψη ρουτίνας, αλλά δεν άνοιξε κανείς την πόρτα και μάλιστα επικοινώνησε με την αστυνομία.

Μετά από δύο ημέρες, στις 4 Ιανουαρίου, προσπάθησε πάλι, αλλά και πάλι δεν είχε ανταπόκριση. Τελικά, την 9 Ιανουαρίου, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ένα κλειδί από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και εισήλθε στο εσωτερικό, όπου ανακάλυψε τα πτώματα του πατέρα και του παιδιού.

Η μητέρα του 2 ετών Bronson, Sarah Piesse, είχε δει τον γιο της για τελευταία φορά πριν από τα Χριστούγεννα, μετά από έναν καυγά με τον πρώην σύζυγό της.

Exit mobile version