ΗΠΑ: 36χρονη εκπαιδευτικός ομολόγησε ότι έκανε σεξ με αγόρια και κορίτσια 14-16 ετών σε σχολείο στο Κεντάκι

ΗΠΑ: 36χρονη εκπαιδευτικός ομολόγησε ότι έκανε σεξ με αγόρια και κορίτσια 14-16 ετών σε σχολείο στο Κεντάκι

Μια 38χρονη εκπαιδευτικός, Έλεν Φίλιπς, που εργαζόταν σε σχολείο στο Κεντάκι των Ηνωμένων Πολιτειών, ομολόγησε ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με σημαντικό αριθμό ανηλίκων αγοριών και κοριτσιών, ενώ εργαζόταν στο πλαίσιο της ενισχυτικής διδασκαλίας.

Σύμφωνα με την συμφωνία που έκανε με την ανακρίτρια για να αποφύγει την μέγιστη ποινή (ισόβια), η Φίλιπς ομολόγησε ότι κατά καιρούς είχε κάνει σεξ με περισσότερα από ένα αγόρια ταυτόχρονα.

Μεταξύ άλλων, η 38χρονη εκπαιδευτικός ομολόγησε ότι προσπάθησε να πείσει ένα 15χρονο αγόρι να φύγει κρυφά από το σπίτι του για να τη συναντήσει προκειμένου να κάνουν σεξ στις 22 Δεκεμβρίου 2022. Η Φίλιπς φέρεται να έστεlνε στο ανήλικο αγόρι μηνύματα μέσω Facebook και όταν ο 15χρονος αρνήθηκε, του υποσχέθηκε αλκοόλ και στοματικό σεξ αν τα καταφέρει. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η Φίλιπς προσπάθησε ακόμη να πείσει τον ανήλικο να πει ψέματα στη μητέρα του για να φύγει κρυφά από το σπίτι του.

Η ανακοίνωση της ποινής της 38χρονης έχει προγραμματιστεί για τις 26 Απριλίου, και αντιμετωπίζει μια ποινή από 10 έτη έως ισόβια φυλάκιση.

Exit mobile version