Ζευγολατιό: Aμαξοστοιχία παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 61χρονο – Καθυστερήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων

Ζευγολατιό: Aμαξοστοιχία παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 61χρονο - Καθυστερήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων

Ένα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης κοντά στο Ζευγολατιό της Κορινθίας, όταν ένας πεζός παρασύρθηκε από τον προαστιακό σιδηρόδρομο.

Το θύμα του δυστυχήματος ήταν ένας άνδρας 61 ετών, ο οποίος δυστυχώς έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από τον συρμό της αμαξοστοιχίας 1327 που εκτελούσε δρομολόγιο από το Κιάτο προς τον Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το korinthosnews.gr, ο άνδρας βρισκόταν πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές στο Βέλο κοντά στο Ζευγολατιό, αλλά δεν έχει γίνει ακόμη σαφές για ποιον λόγο βρισκόταν εκεί.

Οι επιβάτες που βρίσκονταν στην αμαξοστοιχία 1327, συνολικά 17 άτομα, ταλαιπωρήθηκαν, καθώς ο συρμός παρέμενε ακινητοποιημένος για κάποιο διάστημα μέχρι την άφιξη των αρχών για τις απαραίτητες ενέργειες. Στη συνέχεια, μετακινήθηκαν σε άλλο τρένο για να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τον προορισμό τους.

Επιπλέον, οι επιβάτες που βρισκόταν σε άλλους ενδιάμεσους σταθμούς υπέστησαν καθυστερήσεις στα ταξίδια τους. Σύμφωνα με πληροφορίες από επιβάτη που περίμενε στον σταθμό της Μαγούλας, δεν υπήρξε καμία ενημέρωση στο σταθμό για μιάμιση ώρα για το τι έχει συμβεί.

Exit mobile version