Συνελήφθη συμμορία από τη Γλυφάδα που έκλεβε υλικά από νεοαναγειρόμενες οικοδομές – Τα μετέφεραν με φορτηγά και νεκροφόρα

Συνελήφθη συμμορία από τη Γλυφάδα που έκλεβε υλικά από νεοαναγειρόμενες οικοδομές - Τα μετέφεραν με φορτηγά και νεκροφόρα

Στα χέρια των Αρχών έπεσε συμμορία από τη Γλυφάδα, ειδικευμένη στην κλοπή υλικών από νεοαναγειρόμενες οικοδομές. Το πρωί της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου 2024, ένας 56χρονος άνδρας συνελήφθη στη Γλυφάδα, καθώς κατηγορείται για τη μεταφορά και πώληση κλοπιμαίων υλικών από οικοδομές στην περιοχή της Αττικής.

Ο συλληφθείς εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης να μεταφέρει τα υλικά αυτά, με σκοπό τη διερεύνηση της προέλευσής τους. Η αστυνομική έρευνα αποκάλυψε ότι ο 56χρονος, σε συνεργασία με άλλα άτομα, είχε συγκροτήσει συμμορία η οποία δρούσε εδώ και περίπου έναν χρόνο, από τον Μάιο του 2023.

Η συμμορία ενεργούσε κυρίως τις νυχτερινές ώρες, στοχεύοντας νεοαναγειρόμενες οικοδομές και πουλούσε τα υλικά της κλοπής άμεσα. Για τη μεταφορά των κλοπιμαίων χρησιμοποιούσαν φορτηγά, αλλά και μια.. νεκροφόρα!

Μέσω της προανακριτικής έρευνας εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών με αυτή τη μεθοδολογία σε περιοχές όπως η Βούλα, Βάρη, Νέα Κηφισιά και Νίκαια. Τα υλικά που βρέθηκαν στην κατοχή του 56χρονου επιστράφηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, ενώ το φορτηγό που χρησιμοποιήθηκε για τις μεταφορές των κλοπιμαίων κατασχέθηκε από τις Αρχές.

Exit mobile version