Αθήνα: 56χρονος στα Πατήσια βίαζε επί 7 χρόνια την ανήλικη κόρη της συντρόφου του

Αθήνα: 56χρονος στα Πατήσια βίαζε επί 7 χρόνια την ανήλικη κόρη της συντρόφου του

‘Ενας 56χρονος άνδρας από την Αλβανία συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση ενός ανηλίκου κοριτσιού. Ο άνθρωπος αυτός φέρεται να είχε συνεχιζόμενες γενετήσιες πράξεις με μια 14χρονη από τότε που το κορίτσι ήταν μόλις οκτώ ετών. Επιπλέον, ο κατηγορούμενος είχε αναπτύξει επικοινωνία με την ανήλικη μέσω διαδικτυακών εφαρμογών και αφού την εξανάγκασε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες, στη συνέχεια τις χρησιμοποίησε για να την εκβιάζει, εκμεταλλευόμενος την ανηλικότητά της αλλά και την συντροφική σχέση που είχε ήδη αναπτύξει με την μητέρα της

Ο δράστης συνελήφθη στις 20 Ιανουαρίου 2024 στα Πατήσια, μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ελληνικής Αστυνομίας. Η καταγγελία εναντίον του υποβλήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 2024, και έπειτα από έρευνα στην οικία του, κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστηρίων και ένα αεροβόλο όπλο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε, υπεβλήθη την 19-01-2024 στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, από την οποία και ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη για τα προαναφερόμενα αδικήματα, και ακολούθως παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση στο 35ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών, απ΄ όπου και εκδόθηκε το Ένταλμα Σύλληψής του.

Exit mobile version