ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Τέλος στις εργασίες στις Σπέτσες

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Τέλος στις εργασίες στις Σπέτσες

Το τριήμερο συνέδριο των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που διεξήχθη στην κατοικία του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, στις Σπέτσες, ολοκληρώθηκε σε κλίμα ενότητας και ικανοποίησης.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας, οι συμμετέχοντες ανέλυσαν προτάσεις για την ανανέωση της πολιτικής του κόμματος, ενώ την προηγούμενη ημέρα επικεντρώθηκαν στις πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν σε κοινοβουλευτικό και πολιτικό επίπεδο με στόχο το επερχόμενο συνέδριο τον Φεβρουάριο και τις ευρωεκλογές.

Παρά τον αρχικό προγραμματισμό για ολοκλήρωση το Σάββατο, ορισμένες παρουσιάσεις προτάσεων δεν προλάβαιναν να γίνουν, γεγονός που οδήγησε στην παράταση των εργασιών. Μερικοί βουλευτές αναχώρησαν το Σάββατο λόγω προγραμματισμένων υποχρεώσεων, ενώ από τις εργασίες απουσίαζαν ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, η αντιπρόεδρος της Βουλής Όλγα Γεροβασίλη και η βουλεύτρια Μαρίνα Κοντοτόλη, όλοι για προσωπικούς λόγους.

Παρά τις αρχικές τους επιφυλάξεις, η Κυριακή Μάλαμα και η Έλενα Ακρίτα συμμετείχαν στις εργασίες, ενισχύοντας το μήνυμα ενότητας

Exit mobile version