Βόλος: Αγέλη αδέσποτων σκύλων επιτέθηκε σε ηλικιωμένο

Βόλος: Αγέλη αδέσποτων σκύλων επιτέθηκε σε ηλικιωμένο

Αναστάτωση επικρατεί στον Βόλο μετά από μια σοβαρή επίθεση αδέσποτων σκύλων σε ηλικιωμένο άνδρα, στην οδό Παύλου Μελά. Η περιοχή το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει συνεχείς επιθέσεις από αδέσποτα ζώα, με τους κατοίκους να καταγγέλλουν την αδιαφορία των αρμοδίων αρχών παρά τις επανειλημμένες επιθέσεις.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο συνέβη όταν τέσσερα αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν στον ηλικιωμένο άνδρα, προκαλώντας του εκδορές και σκίζοντας του τα ρούχα. Η επίθεση ήταν τόσο έντονη που το θύμα δεν κατάφερε να απομακρυνθεί. Χάρη στην γρήγορη και αποφασιστική επέμβαση ενός καταστηματάρχη της περιοχής, ο οποίος χρησιμοποίησε μια ράβδο για να αποσπάσει την προσοχή των σκύλων, σώθηκε η ζωή του ηλικιωμένου.

Οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν την ανησυχία τους για την ασφάλεια των πεζών, των φοιτητών, των ηλικιωμένων καθώς και των οδηγών μηχανών και ποδηλάτων, επισημαίνοντας ότι οι επιθέσεις από τα αδέσποτα σκυλιά είναι καθημερινό φαινόμενο. Καλούν τις αρμόδιες αρχές να λάβουν μέτρα για να εξαλειφθεί αυτή η επικίνδυνη κατάσταση και να προστατευθεί η δημόσια ασφάλεια.

Exit mobile version