Basket League: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 85 – 80

Basket League: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 85 - 80

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε μια σημαντική νίκη με σκορ 85-80 επί του Ολυμπιακού στην 15η αγωνιστική της Basket League, διατηρώντας την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα με 15 νίκες, ενώ ο Ολυμπιακός υποχώρησε στο 13-2.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους «πράσινους» να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, καταφέρνοντας να ξεφύγουν στο σκορ με διαφορά ακόμα και 12 πόντων. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν τα παράτησαν, δείχνοντας ανταγωνιστικό πνεύμα και μειώνοντας σταδιακά τη διαφορά. Το κλίμα «άναψε» περαιτέρω στη δεύτερη περίοδο, με τον Ολυμπιακό να βελτιώνεται στην άμυνα και να προκαλεί προβλήματα στον αντίπαλο.

Παρά την ανατροπή του σκορ, ο Παναθηναϊκός ανέκτησε το προβάδισμα και μετά από έναν τραυματισμό του Μιλουτίνοβ, επιβεβαίωσε την κυριαρχία του στο παρκέ. Παρά τις προσπάθειες του Ολυμπιακού να ανατρέψει την κατάσταση, με τον Άλεκ Πίτερς να μειώνει τη διαφορά σε μόλις έναν πόντο, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ελέγξει το παιχνίδι μέχρι το τέλος, εξασφαλίζοντας τη νίκη με καθοριστικές βολές από τον Καλαϊτζάκη και να φτάσει το τελικό 85-80, διατηρώντας το απόλυτο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τα δεκάλεπτα: 23-18, 44-42, 63-54, 85-80

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Exit mobile version