Ο καιρός σήμερα, Τετάρτη 24 Ιανουαρίου

Ο καιρός σήμερα, Τετάρτη 24 Ιανουαρίου

Για σήμερα, Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη, ενώ στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται σχεδόν αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, φτάνοντας τα 7 με 8 μποφόρ στο Αιγαίο, αλλά θα εξασθενήσουν το βράδυ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σχεδόν σταθερή, με τους βαθμούς στα βόρεια να φτάνουν τους 10 βαθμούς Κελσίου, και στα Δωδεκάνησα τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά αναμένεται παγετός κατά τόπους, κυρίως νωρίς το πρωί και τις βραδινές ώρες.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες τοπικές νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι, φτάνοντας τα 6 με 7 μποφόρ στα ανατολικά, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπεται αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ, με πιθανή ενίσχυση τοπικά τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 (μηδέν) έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version