Πόλεμος στο Ισραήλ:Τουλάχιστον 21 Ισραηλινοί στρατιώτες νεκροί – Δέχθηκαν επίθεση με χειροβομβίδα ενώ ετοιμάζονταν να κατεδαφίσουν δυο κτίρια στη Λωρίδα της Γάζας

Πόλεμος στο Ισραήλ:Τουλάχιστον 21 Ισραηλινοί στρατιώτες νεκροί - Δέχθηκαν επίθεση με χειροβομβίδα ενώ ετοιμάζονταν να κατεδαφίσουν δυο κτίρια στη Λωρίδα της Γάζας

Αιματηρή κατάληξη είχε η επιχείρηση του Ισραηλινού στρατού για την κατεδάφιση δύο διώροφων κτιρίων στη Λωρίδα της Γάζας, όταν οι στρατιώτες δέχθηκαν επίθεση με αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστον 21 ανθρώπων.

Η επίθεση, που θεωρείται η πλέον αιματηρή από την έναρξη του πολέμου τον περασμένο Οκτώβριο, συνέβη τη στιγμή που οι στρατιώτες ετοίμαζαν εκρηκτικά για να κατεδαφίσουν δύο κτήρια στο κέντρο της Γάζας τη περασμένη Δευτέρα. Τότε, ένας μαχητής της Χαμάς έριξε μια χειροβομβίδα με ρουκέτα εναντίον ενός τανκ που βρισκόταν εκεί κοντά.

Από την έκρηξη πυροδοτήθηκαν τα τα εκρηκτικά που είχαν τοποθετηθεί στα σπίτια, με αποτέλεσμα και τα δύο διώροφα κτήρια να καταρρεύσουν πάνω στους στρατιώτες που βρίσκονταν μέσα.

Exit mobile version